Byggstädning

Högkvalitativ rengöring av fönster

Borlänge | Falun | Ludvika | Avesta | Norberg | Fagersta | Hedemora | Säter

Vi städar bygget efter bygget

Byggstädning innebär att arbetsplatsen, vid till exempel en nybyggnation eller en stor renovering, återställs i absolut toppskick och blir klara för inflyttning.

Inledningsvis slängs och sorteras allt byggavfall och löst skräp från själva byggnationen och alla golvytor sopas rena. Sedan börjar en grundlig slutstädning som kan jämföras med en flyttstädning. Vid nybyggnationer utför ofta hustillverkaren en enkel byggstädning, men inte alltid en slutstädning, vilket är ett måste för att kunna flytta in.

Ta hjälp med en noggrann byggstädning

Det rekommenderas att göra en noggrann byggstädning innan du flyttar in så du får en perfekt start i den nya bostaden. Men det är också av stor vikt för att bygget ska kunna besiktas på ett korrekt vis efter byggslut.

Exakt hur en byggstädning ska gå till varierar från bygge till bygge, men med vår hjälp skräddarsyr vi byggstädningen så den passar utifrån dina behov och önskningar.

Vi är verksamma i Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Norberg, Fagersta, Hedemora och Säter. Kontakta oss så tar vi fram en passande lösning som passar bäst just för dig.

Grövre byggstädning

Här tas alla stora föremål som byggavfall och liknande och grövre smuts. Efter bygge ligger det mycket material och avfall som måste tas bort och sorteras. Det kan handla om papp, masonitskivor, tejp, sladdar och liknande. Sedan dammsugs med en grovdammsugare och väggar och ytor rengörs från byggdamm. Vi tar med oss allt överblivet material och skräp.

städning efter renovering i Dalarna

Finare byggstädning

När den grövre byggstädningen är avklarad kommer städningen som mer påminner om en vanlig städning. Det innebär att golvet dammsugs noggrant och våttorkas. Samtliga fönster rengörs från byggdamm och smuts. Alla övriga ytor som dörrar, fönster, lister, fast hyllor och väggar rengörs så bostaden är färdig för inflyttning.

Innan vi påbörjar en byggstädning måste självfallet alla material, verktyg och maskiner vara borttagna. När vi lämnar en byggstädning kan du tryggt flytta över ditt bohag.

Låt oss städa fastigheten åt dig innan du flyttar in. Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

Profesionell städning av byggen