Golvvård

Högkvalitativ rengöring av fönster

Borlänge | Falun | Ludvika | Avesta | Norberg | Fagersta | Hedemora | Säter

Golvvård - för skinande rena golv

Vi har stor erfarenhet av golvvård och kan hjälpa både privatpersoner och företag att få skinande rena golv. Vare sig man vill det eller ej är golvet något man lägger märke till när man kommer in i ett hus eller lokal. Är golvet smutsigt så kommer det ge ett tråkigt intryck av hela rummet.

Dåligt underhållna golv gör också att golvet slits i onödan och får en kortad livslängd. Låt oss ta hand om dina golv så de ser ut som nya. Vi erbjuder löpande golvvård för företag till bra priser.

Vi servar kunder i Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Norberg, Fagersta, Hedemora och Säter. Hör av dig till oss via formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Tryggt och säkert

Det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss för städtjänster. Vi är mycket noggranna när vi rengör golv och är lyhörda för dina krav och önskningar. Vi har goda referenser och stor erfarenhet. Självklart har vi utbildning, behörigheter och är fullt försäkrade.

ta hand om ditt dalagolv

Vi har stort kundfokus och kundnöjdheten är A och O för oss. Vi är mycket noggranna och slarvar inte med detaljer. Golvvård måste utföras grundligt för ett hållbart resultat och det finns olika metoder beroende på vad är för golv som ska rengöras.

Vi använder profesionella redskap och maskiner för ett perfekt resultat.

Golvvård åt företag

För företag erbjuder vi regelbunden och återkommande golvvård till bra priser. Då kan du lugnt fokusera på verksamheten utan att behöva tänka på städningen.

Kontakta oss så kommer vi ut och besiktar lokalerna och diskuterar fram ett passande upplägg och räknar på ett offertförslag. När du anlitar oss får företaget skinande rena och fräscha golv och hög servicenivå.

Enkelt med med RUT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss för städuppdrag hjälper vi dig med all administration för RUT-avdraget. Den nya justerade summan blir synlig direkt på fakturan. Skattereduktionen är på 50 % och gäller på arbetskostnaden. Det innebär att man kan dra av upp till 50 000 kr per vuxen person och år.

Vi ser till att du har rena golv hemma eller på företaget