Hemstädning

Högkvalitativ rengöring av fönster

Borlänge | Falun | Ludvika | Avesta | Norberg | Fagersta | Hedemora | Säter

När du är behov av hemstädning

När inte tiden eller orken finns att städa hemmet hjälper vi till. Som privatperson har du dessutom möjlighet till skattereduktion med det så kallade RUT-avdraget, och då endast betalar hälften av arbetskostnaden.

Det har blivit allt med vanligt att anlita professionell hemstädning, mycket tack vare RUT-avdraget men också på grund av ett allt mer stressig vardag. Det ger helt enkelt mer tid åt familjen och intressen.

Stor erfarenhet av hemstädning

När du väljer oss som städpartner garanterar vi ett perfekt resultat och en hög servicenivå. Vi har stor erfarenhet och kunskaper av hemstädning och garanterar att du kommer att bli nöjd. Vi erbjuder olika upplägg som till exempel städning vid vissa tillfällen eller en kontinuerlig städning varje vecka. Företaget tar uppdrag från privatpersoner och företag i Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Norberg, Fagersta, Hedemora och Säter.

Vi har välutbildad personal, använder professionell städutrustning och använder miljövänliga städprodukter.

nystädat kök i Dalarna

Tveka inte, hör av dig till oss så sköter vi din hemstädning.

Trygg hemstädning i Dalarna

När vi städar bostäder åt privatpersoner är det med stor respekt vi kommer till människors hem. Vi har en yrkesstolthet och är mycket noggranna för att perfekt resultat. Vi städar efter checklistor och har noggranna rutiner för nycklar och koder. Vi är självklart fullt försäkrade och har garantier på våra arbeten. Skulle det uppkomma några brister på städningen så åtgärdar vi självklart detta omgående utan kostnad.

RUT-avdrag

Hos oss får du all hjälp om du vill utnyttja RUT-avdraget på våra tjänster. Det innebär att du bara betalar hälften av arbetskostnaden. Det är mycket enkelt för dig som kund då vi hjälper dig med kontakten med skatteverket. Det nya reducerade priset blir synligt direkt på fakturan. Man kan dra av upp till 50 000 kr per person och år.

Är du intresserad av att boka hemstädning av oss? Fyll då i formuläret så återkommer vi med offertförslag.

Vi städar ditt hem