Flyttstädning

Högkvalitativ rengöring av fönster

Borlänge | Falun | Ludvika | Avesta | Norberg | Fagersta | Hedemora | Säter

Städning efter flytten

När det är dags att flytta från den gamla boendet är det viktigt att bostaden är i toppskick för den inflyttande parten. Det är inte helt lätt att få tid till jobb, köpa flyttkartonger, packning, flyttstädning och mycket annat som behövs vid en flytt. Det är guld värt att ta hjälp med den mycket noggranna flyttstädningen. Så fort bohaget är inpackat i flyttbilen för vidare färd till det nya boendet så kommer vi och sköter resten.

Vi har erfaren personal som vet precis vad som krävs vid en flyttstädning och är mycket noggranna. Vi gör flyttstädningar i Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Norberg, Fagersta, Hedemora och Säter.

Noggrann flyttstädning

En korrekt flyttstädning är reglerad av regler från mäklarsamfundet. Det sker alltid en besiktning av flyttstädningen av mäklaren eller hyresvärden. Om den inte genomförts enligt konstens alla regler kan man tvingas att göra om den eller betala en avgift för en ny städning.

Våra flyttstädningar har mycket höga krav och följer branschens riktlinjer. Vi arbetar noggrant och metodiskt enligt en utförlig checklista som noga prickas av för att inget ska missas.

kvinna putsar fönster Dalarna

Hur går en flyttstädning till?

Kortfattat städas alla ytor i hemmet noggrant och effektivt. Golven dammsugs och våttorkas, men även väggar, dörrar och fönster. Men till skillnad mot en vanlig hemstädning städas skåp, förvaring, garderober och lådor både på in- och utsidan. Vitvaror dras ut och fasta köksfläktar och liknande rengörs och badrum städas såsom toalett, handfat och bad och dusch.

Välutbildad personal

Vår städpersonal har rätt utbildning och är mycket kunnig vilket gör att du kan lita på att det blir ett perfekt städresultat. Vi har ett stort kundfokus och yrkesstolthet och lämnar aldrig en flyttstädning om det inte är korrekt utfört. Och skulle mot all förmodan städningen få nedslag åtgärdas självklart detta omgående utan kostnad.

Du är varmt välkommen att kontakta oss när det är dags för en flyttstädning. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för att boka in en passande tid.

Låt oss städa när du ska flytta